FEESTDAGEN
MENU FEESTDAGEN
Voor de feestdagen hebben we een reeks mooie gerechtjes voor u in petto.
​
Voorgerechten
-
Duo van wildpaté
€17 -
Ravioli met truffelsausje en gerookte eendenborst
€19 -
Fazantenroomsoep met balletjes
€16
Hoofdgerechten​​
-
Hertenkalffilet met zalfje van butternut, winterse groentjes, Grand Veneursaus en amandelkroketjes
€35 -
Traaggegaarde fazantenfilets met zalfje van butternut, winterse groentjes, Fine Champagne saus en amandelkroketjes
€35 -
Tarbotfilets met champignonrisotto en beurre blanc
€35
​
Stel zelf je menu samen en geniet van een GRATIS dessertje van het huis!
​
De Beurs Veurne is met de feestdagen open op
-
zondag 24 en 31 december - enkel 's middags
-
Kerstdag 25/12 en Nieuwjaarsdag 1/1 de ganse dag open
​
​
RESERVEER NU ONLINE EN KIJK UIT NAAR
SMAAKVOLLE FEESTDAGEN
​
Prettige Feestdagen
Isabelle en Dieter